PRAZNIK RADA

NOGOMETNA ŠKOLA BAT Treniranje klinaca nije posao, družili smo se i na Praznik rada

Kako je izgledala ova energična atmosfera, provjerite u fotogaleriji koja zorno prikazuje trenutke punih smijeha, truda i sportskog duha

Siniša Baksa, voditelj i trener Nogometne Škole BAT, pokazao je kako treniranje klinaca nije samo posao, već i prilika za rekreaciju i zabavu, okupivši mlade nogometaše čak i na Praznik rada.

Na terenima NK BSK Belica, živahna atmosfera puna dječjeg smijeha i energije odzvanjala je od 9 do 10:30 sati dok su mali nogometaši, u dobnim kategorijama U-8 i U-9, uživali u treningu pod vodstvom predanog trenera Bakse. Njihova neumorna igra, skokovi, driblinzi i poneki gol bili su pokazatelji kako su se djeca ne samo trudila, već su istinski uživala u aktivnostima na terenu – na sam Praznik rada.

– Treniranje djece nije samo obaveza, već i privilegija. Vidjeti ih kako se smiju, kako uče i rastu kroz igru – to je ono što me svakodnevno motivira“, izjavio je trener Baksa.

Kako je izgledala ova vesela i energična atmosfera, možete provjeriti u priloženoj fotogaleriji koja zorno prikazuje trenutke punih smijeha, truda i sportskog duha.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije