“Sezona krađa” se nastavlja…

U srijedu u popodnevnim satima u Maloj Subotici u Ulici Benkovec nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću i otuđio mobilni telefon i zlatni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Istog dana oko podneva u Čakovcu u Ulici Matice Hrvatske nepoznati počinitelj provalio je u skladište poduzeća iz Čakovca. U dovršenju kaznenog djela spriječen je  dolaskom policijskih službenika, te se udaljio u nepoznatom pravu.

Obavljenim očevidom utvrđeno je da je nepoznati počinitelj u istoj zgradi u razdoblju od 8. do 12. lipnja provalio u prostorije radione iz koje je otuđio električne i produžne kablove, te aparat za varenje. Za nepoznatim počiniteljem se intenzivno traga, a materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

U petak u večernjim satima, u čakovečkoj Ulici Tome Masaryka nepoznati počinitelj provalio je u podrumsku prostoriju stambene zagrade i otuđio nekoliko para čizama. Tijekom noći s 12. na 13. lipnja u Čakovcu, u Ulici Milke Trnine, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt i otuđio novac te suhomesnate proizvode.

U razdoblju od 9. do 11. lipnja u Goričanu, u Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u podrumsku prostoriju obiteljske kuće odakle je ukrao trimer i motornu pilu. U vremenu od 11. do 13. lipnja u Svetoj Mariji, u Gospodarskoj zoni “Buzovica”, nepoznati počinitelj je preskočio ogradu dvorišta privatnog obrta iz Svete Marije odakle je otuđio građevinsko armaturno željezo.

U srijedu poslije ponoći u Murskom Središću, u Ulici Josipa Broza Tita, nepoznati počinitelj je pokušao provaliti u benzinsku crpku poduzeća iz Zagreba, ali je odustao od daljnje namjere jer se uključio alarmni uređaj.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije