Mjesni vodovod u Križovcu zatvara se 30. lipnja

Temeljem članka 212. Zakona o vodama (“Narodne novine” broj 153/09 i 139/2011), gradonačelnik Grada Mursko Središće Josip Dobranić obavještava mještane Križovca da se mjesni vodovod zatvara 30. lipnja 2012. godine, i nakon tog datuma biti će zatvorena opskrba vodom iz mjesnog vodovoda.

Grad Mursko Središće od strane javnog poduzeća “Međimurske vode” d.o.o. Čakovec prisiljen je na konačno zatvaranje mjesnog vodovoda u Križovcu iz razloga što već četiri godine mještani Križovca odugovlače sa priključenjem na vodovodnu mrežu te “Međimurske vode” imaju malu potrošnju vode, što im nadalje otežava i poskupljuje postupak održavanja vodovodne mreže u Križovcu.

Isto tako “Međimurske vode” uvjetuju priključenje kućanstava u Križovcu na vodovodnu mrežu nastavkom daljnje suradnje sa Gradom Mursko Središće, primjerice kod razvoja i održavanja kanalizacijske mreže i vodovodne mreže u drugim naseljima.

Građane iz Križovca moli da imaju razumijevanja te da se priključe na vodovodnu mrežu koja je u vlasništvu javnog poduzeća “Međimurske vode” d.o.o. Čakovec. Mještani iz Križovca koji su slabog imovinsko-socijalnog statusa za pomoć u rješavanju priključenja na vodovodnu mrežu trebaju se obratiti VMO Križovec, predsjednici Danici Kovačić.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije