Provale u podrumske prostorije i privatna poduzeća

Lopovi su ponovno bili u akciji. Policijska uprava međimurska šalje informacije o nekoliko krađa. U razdoblju od 9. do 11. lipnja u Čakovcu na Trgu Republike provaljeno je u skladište privatnog poduzeća odakle je ukradeno nekoliko bicikala. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

U vremenu od 4. do 6. lipnja u Čakovcu, u Ulici Tome Masaryka, nepoznati počinitelj je provalio u više podrumskih prostorija stambene zgrade iz kojih je ukrao odjeću, obuću, prehrambene namjernice i PVC boce. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

Tijekom noći s 10. na 11. lipnja u Čakovcu, u Strossmayerovoj ulici, nepoznata osoba provalila  u podrumsku prostoriju stambene zgrade i odnijela igraču konzolu i nekoliko telefonskih uređaja. 

U razdoblju od 8. do 11. lipnja u Donjoj Dubravi, u Ulici 3. travnja, nepoznati počinitelj je na parkiralištu privatnog poduzeća iz rezervoara kamiona zagrebačkih registracijskih oznaka otuđio dizel gorivo.  Ovdje se materijalna šteta procjenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna.

U čakovečkoj Ulici Matije Gupca vremenu od 9. do 11. lipnja nepoznati lopov je provalio u skladište privatnog poduzeća iz Turčišća i otuđio veću količinu automobilskih guma, dok je u Murskom Središću, u Rudarskoj ulici sa skladišta privatnog poduzeća iz Čakovca otuđeno nekoliko stotina metara električnog kabla.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije