Za najbolju pizzu vrijedi ona stara 'manje je više'. Pizzu ne treba previše zatrpati dodacima, a treba brinuti i o minutaži te jačini pečenja, rekao nam je pizza majstor Emanuel Šnajcer rodom iz Murskog Središća
Uoči Svjetskog dana pizze posjetili smo nadaleko poznati ugostiteljski objekt, Bajzove dvore u Dekanovcu. U ovom prekrasnom ambijentu, za potrebe snimanja video priloga povodom Svjetskog dana pizze ugostilo nas je ljubazno osoblje te vlasnici restorana, a pizza majstor Emanuel Šnajcer (27) ispred naše kamere pokazao je kako se tamo priprema pizza u kojoj gosti svakodnevno uživaju. Za potrebe snimanja ispekao je seljačku pizzu koja je gostima jedna od omiljenih.
Emanuel nam je rekao kako u ovom poslu nalazi zadovoljstvo, a uz njega smo se i sami uvjerili da su za odličnu pizzu najvažniji sastojci ljubav i trud, a iza toga ostaju prazni tanjuri nasmijanih gostiju.
Otkrio nam je i kako je najbolje začiniti, obogatiti i ispeći pizzu, ali isto tako koje sastojke on, kao pizza majstor koji već godinama radi ovaj posao, ipak nebi preporučio kod pripravke ovog mnogima omiljenog jela.
U video prilogu otkrijte tajne savršene pizze iz krušne peći po receptu pizza majstora iz Bajzovih dvora:
Povodom Svjetskog dana pizze, u suradnji s Bajzovim dvorima, odlučili smo vas nagraditi. Dijelimo dvije velike pizze po izboru. Sve što trebate napraviti je ‘lajkati’ naš Facebook post i u komentaru označiti osobu koju bi poveli sa sobom na pizzu. Sretno!