Krešimir Šenji: “Miran dočekujem Zdenku, plan je pobijediti”

Sutra se u Svetom Martinu na Muri igra prva kvalifikacijska utakmica za popunu 3. HNL sjever u kojoj prvak Prve Međimurske nogometne lige Polet dočekuje Zdenku iz Velikih Zdenaca, drugoplasiranu ekipu Prve županijske lige Bjelovarsko – bilogorske županije. Prvo mjesto u toj ligi osvojio je Dinamo iz Predavca.

Postavili smo nekoliko kratkih pitanja strategu Poleta. Krešimir Šenji se osvrnuo na proteklu sezonu i najavio kvalifikacije.

eMedjimurje: Čestitke na naslovu prvaka. Kako je prema vašem viđenju prošla sezona?

Krešimir Šenji: Iza nas je vrlo teška i naporna sezona. Konkurencija je bila snažnija nego prije, gotovo svaka utakmica je bila neizvjesna i teška. Obzirom da smo bili prošlogodišnji prvaci svi klubovi igrali su protiv nas vrlo motivirano. Stoga je veliko veselje i drugu godinu za redom biti prvak.

eMedjimurje: Kakav je trenutni igrački kadar?

Krešimir Šenji: Trenutni igrački kadar je odličan, za svako mjesto imamo zamjenu. Ovo prvenstvo često smo igrali u različitim sastavima, a da se to nije odrazilo na rezultat. Igrači su međusobno vrlo dobri prijatelji te podržavaju jedni druge u igri i radu. Svojim sposobnostima, znanjem i radom zaslužili su biti prvi.

eMedjimurje: Kakav je plan za srijedu i prvu kvalifikacijsku utakmicu?

Krešimir Šenji: Plan za srijedu je pobijediti po lijepom vremenu i prekrasnom navijačkom ozračju.

eMedjimurje: Koliko poznajete Zdenku?

Krešimir Šenji: Očekivali smo da ni jedna ekipa koja je pobjednik Županijske lige ne može biti loša. Od sportskih prijatelja dobio sam dovoljno informacija o protivniku. No vjerujem u svoje igrače, u njihovu kvalitetu te miran dočekujem predstojeći susret.

eMedjimurje: Podrška gledatelja i domaći teren bi mogli biti presudni?

Krešimir Šenji: Teren i cijeli kompleks je odličan, to motivira sportaše i mene kao trenera. Uvijek kod kuće igramo dobro te imamo podršku mnogobrojne publike, osobito Crvenih Đavola.

eMedjimurje: Vaša poruka navijačima.

Krešimir Šenji: Pozivam publiku da dođe u što većem broju da zajedno napravimo još jedan veliki korak naprijed.

Igračima i treneru Poleta želimo uspješnu srijedu i subotu te rezultate koji će ih dovesti u viši rang.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije