Drugi Aton kup

U Nacionalnom gimnastičkom centru Aton održan je 2. Aton kup. Na natjecanju su sudjelovala djeca koja se bave rekreativnom gimnastikom. Sudjelovalo je 140 natjecatelja iz 5 klubova iz sjeverozapadne Hrvatske. Članovi gimnastičkog kluba Marjan Zadravec – Macan postigli su izuzetan rezultat.

U kategoriji djevojčica predškolskog uzrasta 3. mjesto osvojila je Lana Stupar. U kategoriji 5. i 6. razreda osnovne škole 1. mjesto osvojila je Ema Čemerika. U kategoriji 7. i 8. razreda 3. mjesto osvojila je Jana Penić.

U ekipnom dijelu 2. mjesto u predškolskoj kategoriji osvojila je ekipa u sastavu Lana Stupar, Frida Horvat i Sonja Makarova, a u kategoriji 7. i 8. razreda 1. mjesto osvojila je ekipa u sastavu Tea Pranklin, Matea Škvorc i Jana Penić.

U kategoriji dječaka 3. i 4. razreda 3. mjesto osvojio je Benjamin Ninić. U ekipnom dijelu u kategoriji 1. i 2. razreda 3. mjesto osvojila je ekipa u sastavu Julio Mati, Goran Mihalković, Dominik Martinčević, Luka Mikulić, Jan Sinković i Marin Vabec. U kategoriji 3. i 4. razreda 2. mjesto osvojila je ekipa Benjamin Ninić, Lovro Žbulj, Ilija Biškup i Aleksandar Posavec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije