Sportski vikend

Nogomet: Posljednje kolo prve međimurske lige i pretposljednje kolo ostalih liga; Ritmička gimnastika: In memoriam Milan Remar u Atonu; Odbojka: Juniori Centrometala kod Varaždina.

U posljednjem kolu Prve međimurske nogometne lige u Svetom Martinu na Muri Polet dočekuje u subotu u 17:30 sati ekipu Podturna. Organizira se velika veselica za Poletovu proslavu naslova prvaka. U isto vrijeme u Macincu će igrati Centrometal i Čukovec ’77.

U pretposljednjem kolu 2. MNL zapad Venera u Svetom Jurju na Bregu u subotu ugošćuje prvaka Rudara iz Murskog Središća.

Gimnastički klub Vindija organizira međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici “In memoriam Milan Remar” u čast poznatog Varaždinca, Milana Remara i zahvalu za njegov veliki doprinos u gimnastici kojoj je posvetio više od 30 godina rada i ljubavi.

Turnir će se održati u nedjelju, 3. lipnja u Nacionalnom gimnastičkom centru Aton u Nedelišću na kojem će sudjelovati 80 natjecateljica iz 12 klubova i 5 zemalja. Natjecanje započinje u 10:00 sati s najmlađim kategorijama. Svečano otvorenje turnira je u 13:00 sati, a potom slijede kadetkinje i u 17:30 seniorke. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

U juniorskim kvalifikacijama za odbojkaško državno prvenstvo ekipa Centrometala u subotu u 16:00 sati gostuje kod Varaždin Volleya. U 5. kolu ljetne lige u subotu u 18:00 sati igraju Plavi Peklenica i Mladost Vularija.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije