Otkrivena kradljivica zlata iz Svete Marije

Temeljem operativnih saznanja i dovršenim kriminalističkim istraživanjima nad 54-godišnjakinjom iz Svete Marije utvrđeno je da je počinila teške krađe u tome mjestu.

Policija javlja kako je jednu krađu počinila 11. siječnja u tamošnjoj Omladinskoj ulici.  Kroz prozor podrumskih prostorija ušla je u obiteljsku kuću 55-godišnjakinje te je iz spavaće sobe ukrala zlatnu ogrlicu, zlatni lančić, dva zlatna vjenčana prstena i zlatnu narukvicu u vrijednosti od više tisuća kuna.

Tjedan dana kasnije u istoj ulici iz spavaće sobe obiteljske kuće 45-godišnjakinje odnijela je razni zlatni nakit (naušnice, ogrlice, lančiće, dukate) i zlatni sat u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Ukradene zlatne predmete prodala je u poslovnici poduzeća u Čakovcu, a oni su oduzeti i vraćeni vlasnicima.

Temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu 30. svibnja izvršena je pretraga obiteljske kuće i osobnog automobila 54-godišnjakinje kojom prilikom je pronađena veća količina zlatnog i srebrnog nakita koji je oduzet te se kriminalistička istraživanja nastavljaju.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije