Udruga Zora: Prijave za radionice “Nasilne veze su bezveze”

Mladi volonteri Udruge Zora 2. svibnja ove godine započeli su s provođenjem nove Inicijative mladih “Nasilne veze su bezveze” s ciljem da osvijeste mlade o rodno -uvjetovanom  nasilju te njihovom pravu na slobodu i zdrav život.

U sklopu Inicijative u lipnju će održati dva ciklusa dvodnevnih edukativnih radionica (12., 13. i 14. lipnja). Kroz radionicu će informirati sudionike o vrstama rodno – uvjetovanog nasilja, utjecaju nasilja u mladenačkim vezama na formiranje veza u kasnijoj dobi, štetnosti nasilja i njegovim dalekosežnim posljedicama.

Također, na radionici će sudionici sami moći iznijeti svoje viđenje problema, iskustva i potrebe vezane uz načine suzbijanja rodno – uvjetovanog nasilja u Međimurskoj županiji. Zaključci radne skupine biti će objavljeni u brošuri koju će dijeliti na javnim akcijama koje su predviđene za srpanj i rujan. Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a sudjelovanje na oba dana radionica obavezno. Inicijativu je podržala Europska komisija kroz program Mladi na djelu.

Termini radionica:

1. Grupa: 12. i 13.06.2012 od 8.00 do 12.00 sati

2. Grupa: 13. i 14.06.2012 od 14.00 do 18.00 sati

Svi zainteresirani za sudjelovanje na radionicama (16 do 30 godina) mogu se prijaviti na web stranici Udruge Zora ili putem on-line prijavnice.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije