GK Vindija organizira memorijalni turnir u ritmičkoj gimnastici

Gimnastički klub Vindija organizira međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici “IN MEMORIAM MILAN REMAR” u čast poznatog Varaždinca, Milana Remara i zahvalu za njegov veliki doprinos u gimnastici kojoj je posvetio više od 30 godina rada i ljubavi.

Turnir će se održati u nedjelju, 3. lipnja u nacionalnom gimnastičkom centru Aton u Nedelišću s početkom u 10 sati, a sudjelovat će 80 natjecateljica iz 12 klubova i 5 zemalja. GK Vindija i njihove trenerice Natalija Gotal i Maja Selak predstavit će svojih deset natjecateljica koje će nastupiti u ukupno osam kategorija.

U B programu natjecat će Veronika Viljevac, Leona Pretković, Kaja Bobek i Chiara Belec, dok u A programu Vindiju zastupaju Tamara Artić, Ema Kovačić, Tena Mlinarić, Mia Vidaković, Rea Strnad i Elena Milenković.

Natjecanje započinje u 10 sati s najmlađim kategorijama, svečano otvorenje turnira je u 13 sati, a potom slijede kadetkinje i u 17,30 iskusne seniorke. Na otvorenju predstavit će se sportska škola ritmičke gimnastike GK Vindije, koju vodi Valentina Farkaš

Posjetitelji će imati priliku pogledat izložbu o Milanu Remaru i 30 godina moderne ritmičke gimnastike u Varaždinu. Sponzori natjecanja su poslovni sustav Vindija, Duga d.o.o. i PMG Produkt d.o.o. iz Varaždina. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije