Međimurski nogometni savez podržao Davora Šukera

Održana je Skupština Međimurskog nogometnog saveza na kojoj je dana podrška Davoru Šukeru kao kandidatu za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza. Od 43 članova skupštine bilo ih je nazočno 31 i svi su dali svoju podršku Šukeru.

Stjepan Hamonajec: “Što da sam umro jedan dan prije?”

Iako je dnevni red bio vrlo kratak, već je sam početak bio zanimljiv. Formalnost prihvaćanja prošlog zapisnika nije prošla brzo. Stjepan Hamonajec tražio je da se iz prošlog zapisnika obriše dio u kojemu se navodi da je on bio jedan od kandidata za Izvršni odbor jer je dan prije zatražio da ne bude među kandidiranima. Predsjednik Međimurskog nogometnog saveza Mato Kljaić i tajnik Darko Jambrović objasnili su proceduru, da su listići već bili spremni i da se ne može odustati dan ranije jer se prijedlozi kandidata uzimaju petnaest dana prije Skupštine.

Kako se ne navodi na koji način se uopće može odustati od kandidature Hamonajec se zapitao:”Što da sam umro jedan dan prije?” čime je naravno izazvao smijeh skupštinara. Na kraju je riješeno da će se taj dio zapisnika obrisati kako je traženo i nastavljeno je s daljnjim točkama.

Mato Kljaić: “Okrećemo novu stranicu”

Predsjednik Međimurskog nogometnog saveza Mato Kljaić je uz ostalo rekao da su ovaj prijedlog mogli odraditi i na sastanku Izvršnog odbora, no željeli su da delegati imaju informaciju iz prve ruke. U pripremi je izvanredna Skupština Hrvatskog nogometnog saveza na kojoj se očekuje odlazak sadašnjeg predsjednika Vlatka Markovića. Dolaskom Davora Šukera na mjesto predsjednika nakon Europskog prvenstva okreće se nova stranica povijesti s ljudima punih volje i elana.

Davor Šuker: “Želim da Markovićev odlazak bude dostojanstven”

Davor Šuker je u svom obraćanju zatražio podršku skupštinara njegovoj kandidaturi. Sedam županija mu je već dalo potporu. Šuker je naglasio da želi da odlazak Markovića bude dostojanstven. Dodao je da mu je namjera raditi na HNL-u, kampovima, nada se boljoj suradnji sa županijskim savezima. Vezano uz naše prvoligaško društvo Šuker je za Ligu 10 jer je jasno vidljivo da Liga 16 nije dobra, da nismo mi ni Njemačka ni Španjolska. Petog srpnja se očekuje saziv Skupštine HNS-a na kojoj Šuker vjeruje da neće imati protukandidata i da će biti novi predsjednik HNS-a.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije