Varaždin: Ide li kartanje na računalu u radno vrijeme radnika HŽ-a?

U redakciju našeg portala stigao je zanimljiv email u kojem naš čitatelj želi skrenuti pozornost na (ne)rad nekih zaposlenika na željezničkom kolodvoru u Varaždinu. U tekstu napominje da mu je dosta nerada u ovoj truloj državi.

Kartanje za vrijeme radnog vremena zabilježio je fotografijom koja je snimljena na varaždinskom kolodvoru u utorak, 22. svibnja u 10:19 sati. Evo kako je za naš portal ispričao cijelu situaciju:

– “Idem danas sa fakulteta kući i prolazim pokraj željezničkog kolodvora Varaždin jer moram stići na vlak. Najveći gubitaš u državi, previše bespotrebnog kadra, infrastruktura se raspada, a novac se krade. I prolazim pokraj nečije kancelarije (dakle, nije “šljaker”, već radi na nekoj poziciji u toplom uredu) i vidim da se žena igra Solitaire-karta na svojem računalu za vrijeme svog radnog vremena…

I stojim tako nekih desetak sekundi pokraj prozora i gledam je. Mislim možda je ostalo upaljeno od prije pa sad traži neke papire ili što… Ali ne, ona uredno slaže karte i igra se. Odlučio sam to uslikati mobitelom jer mi je već svega dosta. Svi se žale da nema posla, a oni koji ga imaju, ne rade i zabušavaju.

Kucnem joj na prozor i žena srednjih godina se okrene i bleji u mene. Pokazujem joj na njeno računalo, a ona i dalje bleji u mene jer joj ništa nije jasno… Mislim, jesam li ja uopće normalan ili sam joj ipak samo zasmetao dok se ona igrala na računalu”, ispričao je čitatelj.


Podaci poznati uredništvu

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije