Nives Celzijus pokazala skoro sve

FOTO Nives Celzijus nastupala u Belici i pokazala skoro sve: Nastupala je bez gaćica

Pjevačica je za nastup u Belici odabrala eteričan outfit koji je prikazao skoro sve pa i gole prepone na kojima se vidjela tetovaža. Pratitelje je zanimalo ponajviše što tamo piše

Pjevačica Nives Celzijus (40) ima aktivnu glazbenu karijeru te za nastupe rado bira kombinacije koje ističu tijelo, ali i atribute. Ovog puta odvažila se na kombinaciju bez gaćica te je pokazala uz grudi i stražnjicu čak i gole prepone. 

Nives je 11. studenog nastupala u Belici u kafiću, a za tu prigodu je odjenula ‘čarapastu’ strukturu od glave do pete. Svaka oblina pomno je istaknuta, a Nives je pokazala skoro sve pa i gole prepone. Korzet joj je osim struka, naglasio i bujne grudi, pišu 24sata.

Korzet kroj za koji se odlučila naglašava joj struk i ističe siluetu ‘pješčanog sata’. Nives je u ovoj modnoj kombinaciji ugodno iznenadila sve prisutne jer su mogli vidjeti mnogo toga pa čak i tetovažu koja se nalazi iznad prepona. Mnoge je zanimalo što na njoj piše. Inače, tu tetovažu Nives je nekad posvetila bivšem mužu Dini Drpiću.

– Kako si moćna ribo; Otkad znam za sebe si projektil; Što ti piše tamo dolje?; Udaj se za mene, nećeš pogriješiti; Prevruće za ovu hladnu zimu, znoj me oblio – nisu je prestali hvaliti pratitelji.

Nives je na sinoćnjem nastupu bila energična i vesela te nije stala skakati, a publika je uz njene pjesme pjevala uz sav glas. Zapitala se i zašto uopće ide kod frizera prije nastupa kad svojim skakanjem pokvari kosu. Pokazala je čak i koliko joj je kosa bila nestašna i mokra tijekom nastupa. Sve to dočarala je pobliže svojim pratiteljima na Instagramu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije