Mursko Središće: Košarkaški susret generacija 2012.

Tradicionalni susret generacija koji organiziraju u KK “RUDAR CIMPER” iz Murskog Središća ove je godine, poručuju iz kluba prošao puno bolje od očekivanog.

Susret je posjetilo jako puno ljudi, od košarkaša do gledatelja, koji su mogli uživati u odličnim langošima koje su za klub pripremile žene iz udruge sportske rekreacije “SPORT ZA SVE” iz Murskog Središća.

Odigrane su i tri utakmice. Prvo su igrali oni najmlađi, zatim je uslijedila utakmica veterana Rudar Cimpera i Međimurja iz Čakovca, a u posljednjem su susretu snage odmjerili mlađi seniori Rudar Cimpera, protiv onih starijih koji su bili pomiješani sa veteranima. Druženje se nakon susreta nastavilo do ranih jutarnjih sati kao i svake godine.

Veterani u akciji

Sljedećeg vikenda veterani će igrati punom parom. Međimurje iz Čakovca ide u Crikvenicu, na jaki Međunarodni tradicionalni turnir u Crikvenicu.

Veterani Rudar Cimpera iz Murskog Središća organizatori su tradicionalnog Međunarodnog turnira na kojem će nastupiti 4 ekipe, po jedna iz Slovenije i Mađarske i dvije ekipe veterana Rudar Cimpera.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije