doživjela nesreću

PJEVAČICA IZ PUŠĆINA Zsa Zsa progovorila o prometnoj nesreći koja ju je promijenila

Teški trenuci za pjevačicu

O teškoj prometnoj nesreći koju je doživjela pred točno 5 godina, pjevačica Zsa Zsa progovorila je nedavno i poručila svima da se čuvaju, piše gossip-vijesti.com.

– Malo prije sam shvatila, a nikad zapravo nisam pričala o tome tu, potisnula sam i nastavila dalje. Ova slika je fotkana 4.11.2017. ujutro na nastupu koji sam odradila nakon neprospavane noći. Nastup na kojem su mi se noge još tresle od šoka, a srce bilo zahvalno što sam još tu i pjevam. Prije 5 godina dogodila mi se jedna od najstrašnijih i “najsretnijih” situacija u životu.

Zaspala sam u autu u zavoju na relaciji VZ-ZG u brzini od 140 km/h, bočno se zabila u taj isti zavoj i probudila se usred pokušaja da održim auto na cesti i ne ubijem samu sebe. I imala sam najveću sreću izvući živu glavu, bez najmanje ogrebotine! Psihički me streslo na najjače…auto je izvana ostao skoro pa čitav, al cijena popravka je kasnije pokazao kolika je silina udarca bila i potvrdila koliko sam zapravo sreće imala – otkrila je javnosti i dodala…

– Al na kraju dana, stvarno, oprostite na izrazu, j… auto. To je na kraju toliko nevažno…A upravo vam to želim i reći. Ako imas “sreće” u životu, preživiš neke grozne i strašne stvari da bi na vrijeme shvatio koliko je sve krhko, koliko te čuva On gore, koliko si sretan jer dišeš , gledaš, pričaš i hodaš, koliko si sretan jer živiš i koliko zdravo za gotovo uzimamo sve sekunde koje samo prolaze….koliko se zapravo njima razbacujemo i trčimo za krivim stvarima i koliko je sva žurba, forsiranje, stalni ritam, stres, trka apsolutno nevažna u tim sekundama kada ti se prevrti cijeli život pred očima. Jedino što je zaista važno u tom trenu su tvoji najbliži i ti sam sebi. I NIKAD TO VISE NE ZABORAVI. Ako imas sreće, proživiš najgora iskustva koja se odigraju na najbolji mogući način samo da ti maksimalno otvore oči – iskreno je opisala jednu od svojih najtežih životnih situacija.

Zsa Zsa danas itekako ima razloga za sreću i zahvalnost, uspješna je u glazbi koju stvara i zaljubljena do ušiju. Ovih je dana tako proslavila i 5.godišnjicu svoje veze. A kada je u pitanju vožnja, apelirala je prema svima koji razmišljaju voziti umorni – Ni najmanji umor nemojte ignorirati, stanite na vrijeme. Ja nosim jastuk u autu i spavam na bengama bar 15 min. Nema te sile koja će otvorit oči kad su premorene, kad tad će se zatvorit, a nećeš ni skužit. NEMA “još malo” ili “ubrzaj” da što prije stigneš. Stani, zaklopi oči, odmori i nastavi dalje! Ne žuri završiti sve ovo tu. Čuvajte se, prenosi  gossip-vijesti.com.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije