Rukomet: Međimurje primilo 49 golova

U pretposljednjem nastupu u rukometnoj Ligi za ostanak Međimurje je poraženo od Dubrave 49:26. Osim rezultata opet treba dodati da su Čakovčani susret odigrali sa svega devetoricom igrača. Izuzmemo li vratara Benjamina Kovačevića koji je obranio pet udaraca ostaju osmorica igrača u igri i samo dvije moguće izmjene.

Rezultat dovoljno govori sam za sebe o kakvoj se utakmici radilo. U 15. minuti bilo je 9:5, a poluvrijeme je završilo 24:11. U 45. minuti domaćin je vodio 35:18, a do kraja su još više povećali svoju prednost konačnim rezultatom 49:26.

Marko Petek je u čakovečkim radovima zabio 10 golova, Tomislav Kovačić 6, Simon Novak 4, Domagoj Kolarić 2, a po jedan gol zabili su Nikola Budiša, Nino Kovačić, Benjamin Kovačević i Karlo Kočevar.

Preostaje još jedno kolo u kojem u Čakovcu gostuje Varteks i prvenstvo će srećom po Međimurje biti gotovo. Slijedi pad kluba u niži rang, a jako je veliko pitanje kako će stvari biti posložene za nastup u prvoligaškom rangu s obzirom na aktualno stanje u klubu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije