Mlade rukometašice Zrinskog u Osijeku

Osijek je sutra domaćin dva regionalna turnira za mlađe rukometne kategorije, djevojčice rođene 1998. godine i mlađe te za starije, rođene 1996. godine i mlađe.

Turnir se igra u dvoranama Gradskog vrta u maloj i velikoj dvorani istodobno, u organizaciji HRS-a i Rukometnog saveza Osječko-baranjske županije. Na turniru reprezentacije regija mlađih djevojčica sudjeluju Istra, Osijek, Koprivnica i Zagreb.

Izbornik kadetske reprezentacije regije sjever Koprivnica je Branko Krajačić. U reprezentaciju regije pozvane su ove djevojčice rođene 1996. i kasnije: iz TVIN Trgocentra Tea Feketija, Tamara Štefanec i Iva Galetić, iz Zrinskog Vanessa Markanović, Paula Posavec, Nikolina Zadravec, Ira Resman i Stela Posavec, dok su iz Podravke pozvane Ana Krmpotić, Antonia Oremović, Ana-Marija Maljak, Tea Široki, Sara Šenvald, Larissa Kalaus, Dora Kalaus i Lana Dušak.

U kategoriji djevojčica rođenih 1998/1999. i kasnije izbornica je Snježana Petika. Pozvane su: iz Zrinskog Sara Dominić i Tatjana Androić, iz Pitomače Valentina Rajnović i Lea Pavlović, Iz TVIN Trgocentra Rea Rakočević, iz Ivanca Melani Marković, a iz Podravke Lena Ljubić, Korina Karlovčan, Magdalena Horvat, Iva Papac, Ivo Mrđen, Tea Hmelina, Nina Alvir, Lara Pavlović, Ana Benotić i Leonarda Šenvald.

Pričuve su: Katarina Borac, Paula Domijan i Karla Franjkić (Podravka), Ena Car, Gita Šarić i Dina Glad (Zrinski), Iva Kumrić (Koka) i Terezija Ćurić i Nina Ferić (Pitomača).

Prva ekipa Zrinskog sutra u 18:00 sati igra posljednje kolo u kojem gostuje kod Petrijevaca.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije