Sportski vikend

2. HNL: Međimurje u Sinju; 3. HNL: Utakmice počinju u 17:30 sati; Međimurske nogometne lige: Pet subotnjih utakmica; Rukomet: Međimurje kod Gorice; Košarka: Posljednje kolo kvalifikacija; Badminotn: Međunarodni turnir u Čakovcu; Odbojka: Drugo kolo ljetne lige.

U pretposljednjem kolu 2. HNL Međimurje u nedjelju u 17:30 sati gostuje u Sinju kod Junaka. Junak je 8. s 38 bodova, a Međimurje 14. s 18 bodova.

U 3. HNL sjever u subotu u  17:30 sati igrat će Nedelišće – Papuk, Polet – Croatia i Slatina – Čakovec, a u nedjelju u isto vrijeme Graničar Kotoriba – Ivančica i Koprivnica – Mladost Prelog.

U 1. MNL u subotu u 17:00 sati sastaju se Omladinac Novo Selo Rok – Pušćine i Sloboda Slakovec – Mladost Ivanovec. U nedjelju u 10:00 sati igrat će Sloga Čakovec – Polet Sveti Martin na Muri, a u 10:30 sati Čukovec – Sokol. U 2. MNL zapad u subotu igraju Rudar – Mladost Selnica i Venera – Brastvo Jurovec. U 3. MNL zapad u subotu se sastaju Parag – Plavi. Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju od 17:00 sati.

U rukometnoj ligi za ostanak Međimurje u 7. kolu gostuje kod Gorice. U 2. HRL za žene u posljednjem kolu Zrinski gostuje kod Petrijevaca. Rukometaši Preloga dočekuju Ilovu

U posljednjem kolu košarkaških kvalifikacija za A – 1 ligu Međimurje gostuje kod Poličnika.

Badmintonski klub Međimurje Čakovec je organizator i domaćin već tradicionalnog 4. Međunarodnog turnira “Čakovec Croatia osiguranje Open YI 2012” za limače U-11, mlađe kadete U-13 i kadete U-15 pojedinačno. Turnir se igra u sklopu proslave tjedna Grada Čakovca pod pokroviteljstvom Grada Čakovca i generalnog sponzora Kluba Croatia osiguranja Filija Čakovec te ostalih klupskih sponzora i pokrovitelja. Ove godine zbog kalendara natjecanja igra dva tjedna ranije. Međunarodni turnir će se održati u dvorani II. OŠ Čakovec u nedjelju od 9:30 do 18:00 sati. Na 4. MT za mlade očekuje se nastup 60-70 mladih igrača iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske, a među njima ekipa limača i kadeta našeg kluba.

Ljetna liga Međimurja u odbojci za seniore nastavlja se u subotu drugim kolom u kojem će igrati Centrometal Macinec – Plavi (17:00), Centrometal Čakovec – Tottenham (18:30) i Totovec – Elting (19:00), slobodna Mladost iz Vularije.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije