SASTANAK U DONJOJ DUBRAVI

AGLOMERACIJA Radovi se privode kraju – najveće nezadovoljstvo oko asfaltiranja ulica

Što se tiče pročistača, u kašnjenju su radovi, stoga se planira stavljanje u samu funkciju početkom svibnja 2023. godine

1. rujna 2022. godine održan je radni sastanak na temu Aglomeracija Donja Dubrava. Sastanku su prisustvovali zamjenik generalnog direktora Hrvatskih Voda Davor Vukmirić, vlasnici tvrtki (oba izvoditelja) na Aglomeraciji (Pomgrad i Szabadics), direktorica Međimurskih voda Sunčana Glavina sa suradnicima, predsjednik uprave Tegre Ivan Kolarić sa suradnicima i svi ostali sudionici koji su uključeni u Aglomeraciju.

Aglomeracija se uspješno privodi kraju, kanalizacija je napravljena, sada ostaje samo asfaltiranje prometnica. U Donjoj Dubravi je ostalo još nekoliko dionica koje treba asfaltirati, a to je u planu do kraja idućeg tjedna. Što se tiče pročistača, u kašnjenju su radovi, stoga se planira stavljanje u samu funkciju početkom svibnja 2023. godine.

Načelnik općine Donja Dubrava Marijan Varga dao je primjedbu na sanaciju pješačko biciklističkih staza te apelirao da se u roku iduća 2 tjedna saniraju sve staze kako bi se nesmetano odvijao promet s obzirom da idući tjedan počinje nova školska godina i da će se puno više djece kretati po prometnicama.

Radovi na asfaltiranju kasne u općini Sveta Marija i gradu Prelogu, na što su načelnica Slamek i gradonačelnik Kolarek dali primjedbu te izrazili svoje nezadovoljstvo.
Dane su primjedbe i prijedlozi sa svih strana prema izvođačima radova.

Zamjenik generalnog direktora Hrvatskih Voda, Davor Vukmirić, završio je sastanak sa zaključkom da svi radovi moraju imati točan rok početka i završetka te da se svi propusti koji su nastali trebaju sanirati.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije