u gruziji

BILE SU DIO HRVATSKOG TIMA Mia Čmrlec i Ana Sabočanec briljirale na međunarodnom turniru!

Tim Hrvatske izborio je visoko drugo mjesto na natjecanju mladih prirodoslovaca

– Ponosni smo na našu mješanku Miju Čmrlec (gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec) koja je bila dio hrvatskog tima na Međunarodnom turniru mladih prirodoslovaca IYNT 2022. koji se održao u Gruziji od 21. do 28. kolovoza.

Tim Hrvatske činili su; Anja Vinković, Arwen Regušić Popović, Ena Špoler, Dora Špiljak, Ana Sabočanec (također učenica čakovečke Gimnazije i mještanka Donje Dubrave) i Mia Čmrlec koja je imala ulogu team captain.

Tim Hrvatske izborio je visoko drugo mjesto na natjecanju mladih prirodoslovaca. Prvo mjesto osvojio je tim Bugarske, a treće tim Gruzije.

– Osim sudjelovanja na natjecanju posjetili smo glavni grad Gruzije Tbilisi i grad Kutaisi. U nekoliko izleta kroz glavni grad upoznali smo se s gruzijskim načinom života i kulturom. Jedna zanimljivost iz glavnog grada bile su je krave koje šeću centrom grada. Stekli smo nova poznanstva, prijateljstva, lijepo se proveli na putovanju i naravno uz osvojeno 2. mjesto na natjecanju, sve to ulazi u odlične dojmove iz Gruzije – priča Mia, a objavila je na društvenim mrežama Općina Donji Vidovec.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije