FOUR YEARS ON THE ROAD

UDRUGA ‘FREE RIDERS PIKAČ’ Pozivaju ovaj vikend na četvrti rođendanski party!

Udruga 'Free Riders Pikač' iz Čakovca poziva vas na četvrti rođendanski party

Članovi čakovečke udruge “Free Riders Pikač” domaćini su velikog partyja povodom 4. obljetnice postojanja udruge. Radi se o sportskoj udruzi koja okuplja entuzijaste moto sporta u svrhu promocije ovog specifičnog vida sportskih aktivnosti na dva kotača.

“Pikači” pozivaju sve bajkere, bajkerice i ljude dobre volje da im se i ove godine pridruže u proslavi rođendana u što većem broju na čakovečkom sajmištu (Sajmišna bb, Čakovec). Ulaz je za sve besplatan, a gosti iz udaljenijih mjesta imaju mogućnost postavljanja šatora i kampiranja.

– Očekuje vas dobar rock ‘n’ roll, cijene jela i pića po bajkerskim cijenama i naravno gratis grah za bajkere by Rašo (tko je bio prošle godine zna da je to najbolji grah). Party će trajati čitav vikend, počevši od popodnevnih sati u petak, 2. rujna kada vas očekuje zagrijavanje s koncertom grupe Hangar 44 s početkom u 19 sati.

U subotu, 3. rujna zabava počinje već od 16 sati s podjelom besplatnog graha za bajkere, a zatim od 17 sati pa do jutra vruću temperaturu održavat će live svirka sljedećih bendova:  Rockeri, Bijela laž i Expendable Band.

A za sve vas koji želite urediti bradu, ošišati kosu ili obrijati glavu tu će biti i stolica Brijačnice Brico čiji cjelokupni prihod od dobrovoljnih priloga ide u ruke obitelji iz Strašnika kojoj Brico pomaže.

PROGRAM:

– PETAK 2.9.2022.

18:00 – doček prvih posjetitelja

19:00 – Live svirka

Hangar 44

– SUBOTA 3.9.2022.

16:00 – GRATIS grah za bajkere by Rašo

17:00 pa do kad izdržite

Live svirka:

Rockeri

Bijela laž

Expendable Band

– NEDJELJA 4.9.2022.

Doručak, kava i ispraćaj gostiju.

Održavanje susreta podržala je i ove godine čakovečka gradonačelnica Ljerka Cividini ustupanjem gradskog sajmišnog prostora. Ovim putem joj zahvaljujemo, kao i direktoru tvrtke Čakom koja upravlja sajmištem, Ivici Perhoču na pomoći i susretljivosti! – poručuju Pikači.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije