ČESTITAMO MAČKOVČANIMA I MAČKOVČANKAMA

MAČKOVEC SLAVI Svečanom sjednicom obilježen Dan Mačkovca, traje druženje uz tamburaše

Na spomen prvog pisanog spominjanja Mačkovca, 27. kolovoza obilježava se kao Dan mjesta. Tim je povodom danas, 27. kolovoza održana i svečana sjednica te zajedničko druženje i proslava

Na sjednici održanoj u društvenom domu u Mačkovcu, pored domaćina i mještana, bili su i gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini, i predsjednik Gradskog vijeća Grada Čakovca Josip Varga. Program je vodio Ivan Ujlaki, a prisutnima se obratio i predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Mačkovec Krunoslav Vidačić.

– Zahvalio bih Gradu Čakovcu na nesebičnoj potpori u radu udruga. Njihovom je pomoći napravljeno mnogo, no, nećemo stati s promjenama i ulaganjima za naše selo. 

Napomenuo je kako trenutno traje faza izmjene vanjske stolarije Društvenog doma, a u izradi je i projektna dokumentacija kako bi mogli izgraditi dio ulice Stjepana Radića.

– Ima još puno prostora za unapređenje i razvitak našeg malog mjesta, stoga Vas pozivam da se svi zajedno uključimo i da zajedničkim snagama radimo za dobrobit našeg sela, naglasio je Vidačić.

U umjetničkom dijelu programa nastupili su članovi Kulturno-umjetničkog društva Mačkovec, a zabava će trajati do kasnih večernjih sati jer će mještane i goste zabavljati TS Prim.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije