Mažoretkinje Murskog Središća vratile se iz Cavtata

Mažoretkinje Murskog Središća zadovoljne plasmanom vratile su se iz Cavtata gdje su sudjelovale na državnom prvenstvu u mažoret plesu i twirlingu na kojem su sudjelovali predstavnici iz 28 hrvatskih gradova i općina s više od 900-tinjak natjecateljica i natjecatelja.

Mažoretkinje Murskog Središća natjecale su se u pet kategorija. U kategoriji grupa s rekvizitima juniorke su osvojile četvrto mjesto, šesto mjesto osvojile su juniorke u kategoriji exibition courp, u kategoriji solo ritmic twirl zauzele su deveto mjesto, a u tradicionalnom mažoret plesu juniorke su bile trinaeste, a najmlađi sastav šesnaesti.

Mažoretkinje zahvaljuju Gradu Mursko Središće, Agro Fortuni d.o.o., Frami, Alpro Šardiju d.o.o., Bogdan mehanizaciji Zebanec, Prommingu d.o.o., Općini Selnica, DV Sunčeko, Caffe baru Picasso, Auto servisu Figi, Termoinstu d.o.o., Bogdan Pigmentima d.o.o., Praonici rublja
Mlović, Jamnici, Flacu d.o.o., svim roditeljima i onima koji su na bilo koji način pomogli da djevojčice i djevojke otputuju na državno prvenstvo.

Na državnom prvenstvu sudjelovale su juniorke Petra Bedić, Elena David, Simona Marčec, Patricija Končić, Patricija Jambrošić, Ena Cilar, Maja Horvat, Marija Lisjak, Paola Derk, Marta Malović, Ivona Dobranić, Ivana Tarandek i Neja G.Antolašić.

Najmlađi sastav nastupio je u sastavu Dora i Nera Hranilović, Nikolina Bujanić, Mirna Bilas, Hannah Dick, Megi Kutnjak, Marija Bogdan, Viktoria Kocijan, Vanesa Kovač i Tena Mikulić. S njima su bile trenerice Lara Podgorelec i Lucija Mutvar Bedić.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije