KIŠOBRAN NA DAR

LUKA VRBANEC IZ PRIBISLAVCA Nema boljih trgovkinja

- Sve su naše trgovine dobre, a osoblje pak je još bolje - odgovara nam dobro raspoložen Luka

On poznaje gotovo svaku trgovinu Krk u Međimurju, nekadašnji Metss. Luka Vrbanec iz Pribislavca po struci je elektroinstalater i to je posao koji obavlja u Metss-ovom odjelu za održavanje. Priznaje da nema omiljenu trgovinu, a bio je u svakoj u tom trgovačkom lancu. Mi smo ga zatekli u onoj u Peloškoj ulici.

– Sve su naše trgovine dobre, a osoblje pak je još bolje odgovara nam dobro raspoložen Luka. Zbog posla koji obavlja puno vremena provodi u automobilu, na cesti. Kaže da je katkada naporno, pogotovo kad su velike vrućine, ali da se i to da izdržati. Dodaje i da se vrlo često zaustavi upravo u trgovini koja se nalazi u Preloškoj ulici.

– S obzirom na to da se nalazi na glavnoj cesti, svako malo prolazim pokraj ove trgovine. Kako mi je usput stanem i uglavnom tu kupujem gablec otkriva Luka. Iako mu je odlazak u trgovine u opisu radnog mjesta, za kupovinu su zaduženi ostali ukućani pa Međimuje kupuje otac Stanko.

– Tata čita sve poprijeko, a ja najprije okrenem rubriku Crna strana života. Tek kad to pročitam, bacam se na sve ostalo. Sve me zanima, nešto manje ipak sport i političke teme – priznaje Luka.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije