Sportski vikend

2. HNL: Međimurje dočekuje Goricu; 3. HNL: Čakovec domaćin Nedelišću, Polet Mladosti iz Preloga; Rukomet: Kadeti Međimurja u Poreču, Zrinski i Prelog završavaju drugoligaško natjecanje; Košarka: Međimurje domaćin lideru Osječkom Sokolu; Tenis: Završnica Croatia Cupa; Odbojka na pijesku: Počinje ljetna liga; Atletika: Drugo kolo Hrvatske atletske lige sjever u Čakovcu.

U prvenstvenom susretu 2. HNL Međimurje na stadionu Mladosti u Čakovcu dočekuje Goricu u subotu u 17:00 sati.

U 3. HNL sjever imamo dva međimurska susreta. Čakovec dočekuje Nedelišće, a Mladost je u Prelogu domaćin Poletu. Graničar iz Kotoribe gostuje kod Croatie.

U 1. MNL u subotu u 17:00 sati Centrometal u Macincu dočekuje Dinamo iz Palovca. U nedjelju od 15:30 sati igraju Spartak i Podturen. U 2. MNL zapad u subotu u 17:00 sati igraju Hajduk Štrukovec i Međimurec, a u 2. MNL istok Hodošan i Dinamo Domašinec. U 3. MNL istok u subotu lider Napredak u Gornjem Kraljevcu dočekuje Romsku vatru, a u nedjelju u 10:30 sati igrat će Eko i Budućnost Miklavec.

Kadeti rukometnog kluba Međimurje od četvrtka do nedjelje sudjeluju na završnici u Poreču. U 2. HRL u posljednjem kolu rukometaši Preloga dočekuju Ilovu, a rukometašice Zrinskog su gošće Petrijevaca.

U pretposljednjem 9. kolu košarkaških kvalifikacija za A-1 ligu Međimurje dočekuje ekipu Osječkog Sokola. Ovo je posljednja utakmica Čakovčana na domaćem parketu i igra se u subotu s početkom u 19:30 sati u dvorani 2. osnovne škole u Čakovcu. U prošlom je kolu osječka ekipa bila bolja u derbiju od Dubrave 70:62 i došla na korak do osvajanja prvog mjesta i plasmana u prvu ligu za što su joj potrebne dvije pobjede u preostala dva kola.

Teniski klub Franjo Punčec Čakovec trinaestu godinu za redom organizator je Croatia Cupa međunarodnog teniskog turnira za djevojčice i dječake do 12 godina. Turnir je počeo prošle nedjelje, a finale je predviđeno za nedjelju.

Ljetna liga Međimurja u odbojci za seniore 2012. okuplja momčadi s područja Međimurske županije. U prvom kolu ove subote igrat će Tottenham – Centrometal Macinec, Elting Nedelišće – Centrometal Čakovec, Mladost Vularija – Totovec, dok su Plavi iz Peklenice slobodni.

Atletski klub Međimurje na stadionu SRC Mladost u Čakovcu domaćin je 2. kola Hrvatske atletske lige sjever za mlađe i starije kategorije. Natjecanje za mlađe kategorije održat će se u subotu s početkom u 10:00 sati, a u nedjelju od 9:30 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije