ZA VIKEND

POVEDITE SVOJE KLINCE U prolazu Starog grada Zrinskih Larisa Golec vodit će radionicu – tema su mačke

U prolazu Starog grada Zrinskih koji datira iz 16. - 17. stoljeća ovih dana još je jedan u nizu Artistovih neobičnih izložbenih salona

Tamo su se našla djela sljedećih autora: Snježana Novotny, Mario Sever, Štefica Sever, Brigita Vitez, Ina Horvat, Kadic Dijana, Ana Busalic, Mate Turić, Stjepan Katic, Magdalena Hodak, Jelena Kreber, Dolores Ciglar, Dora Slamek, Dino Branilović, Tomislav Rob, Nadica Gorupić, Ines Rajnović Ira Art, Dominik Višnjić, Udruga oboljelih od leukemije i limfoma, Hana Babić, Nevenka Nenna Kozina, Larisa Golec, Tea Mesarić Rekanović.

U nastavku donosimo popis radionica, a u prolazu Starog Grada susreli smo i jednu od voditeljica radionica, umjetnicu Larisu Golec, koja se s par riječi obratila našim čitateljima i pozvala djecu da dođu na radionicu koju će održati u subotu i nedjelju od 16 sati: 

– Očekujemo djecu od stariju od 10 godina na našoj radionici u prolazu. Ograničen broj radionice je na 10. Tema ovogodišnje radionice su ‘mačketine’. Bit će veselo, pridružite nam se, rekla nam je simpatična umjetnica, gospođa Larisa Golec iz Donje Dubrave.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije