Nogomet: Kup Svetog Martina okupio dvjestotinjak nogometaša

Nogomet: Kup Svetog Martina okupio dvjestotinjak nogometaša

Škola nogometa NK  Sveti Martin na Muri  01. svibnja održala je proljetni nogometni turnir “Kup Sv. Martina” na kojem je sudjelovalo preko dvjestotinjak djece u  tri kategorije. U kategoriji uzrasta u-8 natjecale su se ekipe iz NK Polet Sv.Martin na Muri, NK Rudar Mursko Središće, NK Sloga Čakovec, NK Fotex Nedeljanec, NK Spartak  M. Subotica i NK Hajduk iz Pakraca.

Nizom uzbudljivih  utakmica najmlađih članova, zanimljive i atraktivne igre, natjecanje među ekipama u-8 uzrasta je najuspješnije završilo za mališane NK Spartak, drugo mjesto osvojila je ekipa malih domaćina NK Polet, treće mjesto NK Sloga Čakovec.

U kategoriji uzrasta u-10 natjecale su se ekipe NK Polet Sv. Martin na Muri, NK Mura Hlapićina, NK Mladost Prelog, NK Fotex Nedeljanec, NK Spartak M. Subotica i NK Budućnost iz Miklavca. Pobjednici ove skupine su  desetogodišnjaci iz NK Poleta koji su na putu do finala pobijedili  NK Mura 2:0, NK Mladost  1:0, NK Budućnost 2:1 te se u finalu opet  susreli s NK Mladost iz Preloga. Rezultat utakmice 2:0 posjeo je NK Polet na pobjedničko prijestolje, drugo mjesto pripalo je NK Mladost, treće NK Spartak.

U kategoriji uzrasta u-12 natjecale su se ekipe NK Budućnost Miklavec, dvije ekipe iz NK Polet  Sv. Martin na Muri, NK Mura Hlapićina, NK Hajduk Brezje, NK Venera Sv. Juraj na Bregu, NK Jedinstvo G. Mihaljevec, NK Zebanec i NK Hajduk iz Pakraca. U ovoj skupini odigrano je  17 vrlo uzbudljivih utakmica, pobjednici u-12 kategorije su gosti iz NK Pakrac, dok su drugo i treće mjesto osvojile ekipe domaćina NK Polet.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije