ZA SVAKOG PONEŠTO

DANI TURIZMA Vikend u Svetom Martinu uz ptičarenje, oldtimer vozila, predstavu i nastup grupe Pastiri

Nastavljaju se Dani turizma u Svetom Martinu na Muri...

I ove je godine Turistička zajednica Sveti Martin na Muri, u suorganizaciji s Općinom Sveti Martin na Muri, Udrugama s područja Općine i uz podršku Turističke zajednice Međimurske županije i HTZ-a organizator uspješne manifestacije Dani turizma 2022. Bogati program održava se od 9. srpnja pa sve do 27. kolovoza 2022. 

Nakon niza uspješnih ovogodišnjih događanja, Turistička zajednica Sveti Martin na Muri poziva vas ove subote, 30. srpnja već od 7 sati na ptičarenje po svetomartinskoj Muri u organizaciji Međimurske prirode sa startom kod promatračnice ptica u Žabniku, dok vas u 12 sati kod Skelarske kuće čeka Međunarodni susret oldtimer vozila u organizaciji Oldtimer kluba Međimurje, a večernji program odvijati će se kod Mlinarske kuće sa početkom od 20 sati kada na pozornicu stupa Društvo žena iz KUD-a Gornji Kraljevec sa komičnom predstavom “Čišćenju je došel kraj” nakon čega slijedi koncert tribute banda Bijelo Dugme u izvedbi grupe Pastiri sa predgrupom Firestars.

U slučaju kiše, pratite obavijesti putem web ili Facebook stranice Turističke zajednice Sveti Martin na Muri. Dođite i zabavite se u Svetom Martinu na Muri, destinaciji aktivnog odmora i kvalitetnog življenja, pozivaju iz Svetog Martina na Muri.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije