biciklom do dubrovnika

BICIKLISTIČKA LEGENDA SE VRATILA Dragec Pozitiva sretan i pun energije stigao u svoje Međimurje!

Ovom čovjeku se istinski divimo i čestitamo na snazi, energiji i pozitivi koju je na biciklu prenio od Čakovca do Dubrovnika. Svaka čast!

Svoju biciklističku avanturu dugu 900 kilometara neumorni međimurski biciklist Dragutin Vadlja, poznatiji kao Pozitiva, priveo je kraju.

Krenuo je iz Čakovca 14. srpnja da bi u Dubrovnik stigao 22. srpnja. Redovito nam se javljao s terena. Između brojnih mjesta i destinacija, javio se i iz Međugorja i blizine Pelješkog mosta.

U subotu se autobusom vratio u Čakovec.

– Bilo je naporno ali energija i pozitiva dale su mi snagu. Jako sam sretan što sam putem susretao mnoge Međimurce koji su mi stisnuli ruku i kliknuli mobitel za zajedničku fotografiju – priča Dragec.

Najviše mu se dopalo Međugorje i jako je sretan što ga je posjetio. Otkrio nam je i planove za sljedću godinu.

– Iduće godine planiram početak u slovenskom Dobrovniku, blizu Lendave, nakon toga biciklom posjetit Rijeku, Zadar, Šibenik… i na kraju opet do Dubrovnika – rekao nam je Pozitiva.

Dragec zahvaljuje svima koji su mu pomogli, medijima koji su ga pratili (portal emedjimurje i list Međimurje), a svi mi mu se divimo i čestitamo na snazi, energiji i pozitivi koju je na biciklu prenio od Čakovca do Dubrovnika. Svaka čast!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije