IZRADILI I TRANSPARENT

FANOVI ZDRAVKA ČOLIĆA Tri bračna para iz Kotoribe vjerno prate Čolića na koncertima diljem Hrvatske

Koncert u Opatiji im ostaje u lijepom sjećanju, a svi se već raduju zajedničkom druženju na nekom novom Čolićevom koncertu

Prije tjedan dana Zdravko Čolić održao je još jedan sjajan koncert, i to na ljetnoj pozornici u Opatiji. Među brojnim njegovim obožavateljima, našla su se i tri bračna para iz Kotoribe.

Anita i Danijel Fundak, Ana i Denis Matjanec te Elvira i Damjan Rebrek vjerni su fanovi popularnog pjevača i pohode gotovo sve njegove koncerte, osobito one u blizini Kotoribe.

Tako je bilo i proteklog vikenda na koncertu u Opatiji gdje su još jednom uživali u njegovim hitovima, a sa sobom su ponijeli i transparent s natpisom ‘Čola je zakon, uvijek u srcu’.

Ana, Denis, Danijel, Elvira, Damjan i Anita u Opatiji

Doznali smo da je za izradu transparenta zaslužna Anita, a Čolićevi fanovi iz Kotoribe kažu nam da je transparent bio pravi hit na koncertu. Mnogi drugi posjetitelji poželjeli su se slikati s njime, a neki su im čak nudili i novac. 

Ovaj koncert u Opatiji im tako ostaje u lijepom sjećanju, a svi se već raduju zajedničkom druženju na nekom novom Čolićevom koncertu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije