SVJETSKI DAN SLADOLEDA

VIDEO Posjetili smo čakovečki Shock i doznali kako nastaje sladoled te koja je tajna njihove dugovječnosti

Više od sedam desetljeća duga tradicija, praćena trudom i radom skromne slastičarske obitelji - upravo se tako može opisati svima dobro poznata slastičarnica Shock u Čakovcu

Riječ je o ugostiteljskom objektu koji je s vremenom postao jedan od sinonima Grada Čakovca, što i nije čudno, jer poželite li se rashladiti ukusnom kuglicom sladoleda, dočekat će vas nasmijana lica obitelji Hasani.

Povodom Svjetskog dana sladoleda, posjetili smo ih i doznali baš sve o ovom osvježavajućem, ljetnom desertu u kojem uživaju mnogi Međimurci i Međimurke.

Gosti im se vraćaju generacijama, a kada smo ih upitali koja je tajna njihove dugovječnosti, odgovor je bio jednostavan – prijateljski odnos prema kupcima, topao osmijeh i ljubav prema poslu kombinacija je koja garantira opstanak.

Sedam desetljeća stvaranja, atmosfere u gradu, konkurencije… Sve to nije izbrisalo osmijeh i energiju obitelji Hasani, u što smo se i sami uvjerili.

Neprestano se educiraju i osmišljavaju novitete, i to je sigurno jedan od razloga zašto im se zadovoljni građani uvijek vraćaju.

Za naš su portal otkrili su i pokazali kako zapravo nastaje sladoled, ali i pričali o dugoj tradiciji vlastitog slastičarstva. 

LINK NA VIDEO PRILOG

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije