Nogomet: U finale kupa će Sloboda ili Šenkovec?

Prvo polufinale kupa Međimurskog nogometnog kupa danas u 17:00 sati odigrat će u Slakovcu Sloboda i Šenkovec. Gledajući trenutne pozicije klubova domaćin je favorit.

Sloboda je u 1. MNL na 6. poziciji s učinkom od 11 pobjeda, 5 remija i 8 poraza uz gol – razliku 42:28. Šenkovec je član 2. MNL zapad, nalazi se na 9. mjestu i do sada je ubilježio 9 pobjeda, 3 remija i 12 poraza s gol – razlikom 36:47.

Sloboda je na putu do polufinala pobijedila u šesnaestini finala u Cirkovljanu ekipu Naprijeda 3:0, u osmini finala su bili bolji u Hlapičini od Mure 2:0, a u četvrtfinalu su slavili kod kuće protiv Podturna 4:1.

Šenkovec je imao dulji put do polufinala. U prvom su kolu u Donjem Hrašćanu pobijedili Borac 3:0, a u drugom kolu u susjedskom su derbiju u Brezju porazili domaći Hajduk 5:2. U šesnaestini finala su napravili iznenađenje pobijedivši na svom terenu Polet iz Svetog Martina na Muri 4:3. U osmini finala opet su igrali kod kuće. Susret sa Slogom iz Čakovca završio je 0:0, a u izvođenju jedanaesteraca pobijedili su 4:3. U četvrtfinalu su opet igrali kod kuće i bili su bolji od Hodošana 1:0.

Drugo polufinale između Nedelišća i Dinama iz Palovca odigrat će se u srijedu 16. svibnja u 17:00 sati. Termin utakmice pomaknut je zbog odigravanja odgođenog 16. kola 3. HNL sjever koje se igra 1. svibnja te zbog odgođenog kola 1. međimurske lige koje će se igrati u srijedu 9. svibnja.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije