Izvanrednom sjednicom

MLADE SNAGE Dominik Padarić izabran za novog predsjednika Hrvatske kulturno-umjetničke udruge Sveti Martin

Izvanrednom sjednicom, 11. srpnja 2022., održanom u kongresnoj dvorani općine Sveti Martin na Muri, Dominik Padarić izabran je za novog predsjednika HKUU-a Sveti Martin

Mjesto dopredsjednice i dalje preuzima dosadašnja potpredsjednica Valentina Bogdan dok su mjesta u upravnom odboru zauzeli Dominik Padarić (ujedno i predsjednik odbora), Monika Turk, Valentina Bogdan, Davor Padarić, Kramen Ilijaš-Bogdan, Anđelka Klemenčić i Helena Jekić. Za nadzorni odbor izabrane su Mira Perčić, Simona Horvat i Branka Horvat, dok je za likvidatora udruge i dalje ostala izabrana Mirjana Brdar.

Potrebne su nam mlade snage općenito u svim kulturno-umjetničkim udrugama, te se nadam da ćemo rezultate ostvarene u posljednjih pola godine kontinuirano unaprjeđivati i povećavati; kako programima, stručnim usavršavanjem tako i ponovnim pokretanjem dramske sekcije, folklorne sekcije (mlade i starije), te raznih edukativnih projekata, nadasve ostvarivati prijateljske suradnje i odnose sa ostalim udrugama na području Međimurja, Lijepe naše ali i šire.” – rekao je novoizabrani predsjednik HKUUa Dominik Padarić.

Već 16.7 (ove subote) možete poslušati koncert mješovitog zbora i muškog vokalnog ansambla HKUUa, kod Mlina na Muri u Žabniku s početkom u 20 sati pod vodstvom voditelja zbora Dominika Padarića.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije