u novom listu međimurje

KAJ BUMO JELI? Zlatko Florjanić i Ivo Špicar kuhaju pravi riblji paprikaš

Otkrili su sve tajne i recept za pripremu 'fiša'

Skuhati pravi riblji paprikaš, popularni “fiš”, pravo je kulinarsko umijeće koje su uspješno savladali samo pravi znalci.

Među njima su i Zlatko Florjanić iz Čakovca i Ivo Špicar iz Pušćina koji su čitateljima Lista Međimurje u novom broju otkrili sve tajne i recept za pripremu ovog ribljeg specijaliteta nenadmašnog okusa i mirisa u popularnoj rubrici Kaj bumo jeli?

Novi broj Međimurja u prodaji je od ponedjeljka, 11. srpnja…

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije