TORBA na dar

ANĐELA PINTARIĆ IZ NEDELIŠĆA S torbom lista Međimurje na more

Anđela je bila zaposlena kao kuharica u Gradskoj kavani Čakovec

Umirovljenica Anđela Pintarić (66) iz Nedelišća punim plućima uživa u umirovljeničkim danima. Članica je aktivne Udruge umirovljenika, a time se Anđeli pružaju razne mogućnosti za zabavu i svakakve sportske aktivnosti.

– U mirovini, naravno ako tako želite, nemate slobodnog vremena. Cijeli dan možete rasporediti po različitim aktivnostima, a ja naviše volim odlaziti na nordijsko hodanje, kuglanje, pikado, bacamo kolutove… Ima tu puno razbibrige za nas penzionere, kaže nam Anđela te dodaje da je jedina razlika u tome što se na posao moralo ići, a danas radi samo što ju veseli i što sama želi i voli.

Anđela je bila zaposlena kao kuharica u Gradskoj kavani Čakovec, a i danas voli stati uz štednjak te pripremati razna jela.

– Nekako su mi najdraža variva jer tu ima bezbroj kombinacija. Imam doma plastenik i voćnjak koji su mi izvor namirnica, a recepte volim pogledati i u listu Međimurje koje se čita obavezno.

Zastanem malo na crnoj kronici i pokojnicima, a sport nekako preskačem, osim ako se naša umirovljenička druženja ne spominju, s osmijehom će Anđela kojoj smo poklonili torbu s logom njezinih dragih novina.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije