MD konstrukcije d.o.o. otvorile pogon u Kotoribi

Poduzetnička zona Jug u Kotoribi dobila je novog stanara. Naime, u subotu, 28. travnja upriličena je svečanost otvorenja proizvodnog pogona MD konstrukcije d.o.o..

Poduzeće je osnovano prije dvanaest godina i bavi se proizvodnjom čeličnih konstrukcija. Tvrtka proizvodi polivalentne industrijske hale – za proizvodne, skladišne, logističke, sportske i mnoge druge namjene, i to sve prema najvišim europskim standardima. Sjedište tvrtke je u Samoboru, a u regiji zapošljava veliki broj ljudi.

Direktor tvrtke Dražen Becker na otvorenju je rekao: – Ovo je jednostavan proizvod za krizna vremena kojim poduzetnici mogu povoljno rješavati skladišne i proizvodne kapacitete, a kao primjer je i proizvodni objekt u Kotoribi u okviru kojeg su otvorena i nova radna mjesta.

Očekujemo daljnji rast s obzirom da je proizvod jedinstven i inovativan, za razliku od klasične gradnje čija je izgradnja puno složenija i iziskuje puno više materijalnih sredstava, rekao je Becker.

Naglasio je kako unutar tvrtke imaju kompletnu uslugu od projektiranja do izvođenja radova te posjeduju vlastiti vozni park. Trenutno u kotoripskom pogonu konfekcioniraju do 100 tona čelika, a kapaciteti dozvoljavaju i više.

Na otvaranju proizvodnog pogona MD konstrukcije bili su brojni poslovni partneri, prijatelji i zamjenik načelnika Općine Kotoriba Dobriša Zvošec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije