U NOVOM MEĐIMURJU

KAJ BUMO JELI? Slađana Herman iz Goričana: Kuharstvo je moj poziv

Iz njezinih ruku proizašla su mnoga nagrađivana slana i slatka jela

Glavna kuharica restorana Herman u Goričanu, nastavnica kuharstva
i slastičarstva u Srednjoj školi Prelog, Slađana
Herman
u svom je desetogodišnjem profesionalno
kulinarskom zvanju osvojila mnoge nagrade i pohvale za svoj rad.

Iz njezinih ruku proizašla su mnoga nagrađivana slana i slatka
jela, a međimurska javnost ju je pobliže upoznala i nakon
predstavljanja monografije posvećene kolaču Međimurska gibanica
te kuharice tradicijskih kolača Slatko z Međimurja…

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije