ZA PRVIH TISUĆU DANA DJETINJSTVA

BICIKLIMA DO DUBROVNIKA Četvorka iz Čakovca ‘pedalira’ humanitarno za MURID!

Čakovečki sportski entuzijasti Damir Dolar, Darko Terek, Matija Terek i Vedran Žbulj jutros su biciklima krenuli do Dubrovnika, a svojom avanturom daju doprinos izgradnji Centra za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID

Četvorica sportskih entuzijasta i odvažnih prijatelja željnih avanture – Damir Dolar, Darko Terek, Matija Terek i Vedran Žbulj, jutros su krenula na putovanje biciklima od Čakovca do Dubrovnika.

Na put dug čak 750 kilometara otisnuli su se u 5:30, a u Dubrovnik planiraju stići u nedjelju, 19. lipnja.

No, kako ne bi sve ostalo samo na ‘pedaliranju’ i druženju, dečki su odlučili inicijativu provesti i u humanitarnom duhu te će ovim pothvatom dati doprinos humanitarnoj akciji “ZA PRVIH 1000 DANA DJETINJSTVA” koja se provodi s ciljem izgradnje Centra za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID.

Zbog nedostatka prostora i potreba za uslugama rane intervencije u djetinjstvu, MURID je krenuo u projekt izgradnju Centra koji će predstavljati temelj središnjeg mjesta regionalne podrške obiteljima i djeci s razvojnim i socijalnim rizicima te jedinstveni model dijagnostičkog i rehabilitacijskog centra u Republici Hrvatskoj.

Donatori ove humanitarne biciklističke akcije su Đurkin d.o.o. i Lav nekretnine d.o.o., a istu možete podržati i vi uplatom donacije ili na IBAN Centra MURID HR5223900011500174066.

U akciju su se sponzorstvom uključili i Laganini d.o.o., Framos Technologies d.o.o. i Klub Kulture Revelin.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije