Dijelimo ulaznice za košarkaško-komičan spektakl Harlem Globetrotters

Nakon “teškog” vikenda i prije “teškog” prvomajskog roštilja priuštite si malo sporta!

Naime, u ponedjeljak, 30. travnja s početkom u 19 sati Arena Varaždin postat će mjesto urnebesnog smijeha i lude zabave uz poznatu svjetsku košarkašku reprezentaciju Harlem Globetrotters. Nakon 80. godina lutanja po svijetu Harlemovci konačno stižu u Varaždin da nam pokažu umjetnost komične košarke i magiju baratanja loptom.

Kroz sati i pol igre ovi će vas košarkaški čarobnjaci istovremeno nasmijati do suza i ostaviti bez daha, te smo sigurni da ćete nakon ovog showa još više zavoljeti košarku.

Harlem Globetrotters je nezavisni košarkaški klub osnovan u Chicagu još davne 1927. godine s ciljem promoviranja jednog noćnog kluba, ali s vremenom su fantastično-smiješni potezi igrača uspjeli probiti granice SAD-a i klub postaje svjetski sinonim odlične zabave. Čak i u vrijeme Hladnog rata kada je neprijateljstvo između Rusa i Amerikanaca bilo na vrhuncu, Globetrotters-i su krenuli na rasprodanu turneju po Rusiji.

Svaka utakmica Harlem Globetrotters-a kombinacija je sporta i komičnih scena ali prvenstveno je to igra zabavnog karaktera, košarkaški cirkus s mnoštvo atraktivnih poteza, zakucavanja, dodavanja, driblinga, pričanja viceva i interakcije s publikom. Zabava i odlična atmosfera na njihovim su utakmicama važnije od samog rezultata.

Dakle, osigurajte na vrijeme svoju ulaznicu i dođite na pravi košarkaški spektakl namijenjen svim generacijama koji ćete dugo pamtiti…

Cijena ulaznica za tribine iznosi 70 kuna, teleskopske tribine 80 kuna i srebrni VIP 100 kuna, dok ćete za zlatni VIP izdvojiti 150 kuna.

Prodajna mjesta: preko sustava Eventim.hr, trgovine Branka Varaždin, Caffe bar Time Out, Radio 1 Čakovec

Nakon preznojavanja s Harlemovcima navratite u prostorije varaždinskog hotela Turist (bivša Kocka) gdje je najavljen službeni after party s početkom u 22 sata. Ulaz je slobodan.

Dijelimo 5×1 ulaznicu za košarkaško-komični show!

Portal eMedjimurje.hr ovim putem najbržim čitateljima koji ispod članka ostave komentar dijeli 5×1 ulaznicu. Riječ je o ulaznicama za fiksne tribine, koje dobitici mogu pokupiti na svoje ime i prezime uz predočenje osobne iskaznice na press desku u Areni prije samog showa.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije