Nogomet: Ivan Ćosić suspendiran do kraja prvenstva

Nogometni kadar Međimurja ostao je bez još jednog igrača. Nakon verbalnog sukoba Ivana Ćosića s malobrojnim domaćim navijačima na utakmici Međimurja i HAŠK-a trener Čakovčana Damir Biškup ostavio ga je u svlačionici i prijavio Disciplinskoj komisiji kluba.

Odlučeno je da se Ćosić kazni suspenzijom u trajanju od mjesec dana. Kako prvenstvo 2. HNL traje do 20. svibnja kada će u posljednjem kolu u Čakovcu gostovati Marsonia to praktički znači da Ćosića neće biti do kraja prvenstva.

Ove subote u Čakovcu gostuje Mosor koji je četvrti na tablici. Probleme s ozljedama imaju Mikić, Marčinković i Tomić te je pitanje tko će od njih moći zaigrati nakon rehabilitacije. Trener Biškup je najavio da će vjerojatno početi s istom močadi kao protiv Imotskog u prošlom kolu.

Ekipa Mosora je disciplinirana, opasna na polukontre i kontre. Čakovčane čeka još jedna utakmica i trebat će dati sve od sebe da ne budu opet poraženi kod kuće. Mosor je po učinku druga najuspješnija ekipa iza Pomorca. U 12 gostujućih susreta imaju 5 pobjeda, 3 remija i 4 poraza uz gol razliku 13:9. Na posljednjem gostovanju pobijedili su Croatiu 3:0.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije