Subotnji nogomet: Međimurju bod, pobjede Mladosti i Čakovca

U 2. HNL Međimurje je kod Imotskog odigralo 1:1. Čakovčani su poveli u prvom dijelu golom Nynkeua, a domaćin je do kraja poluvremena izjednačio. U drugom poluvremenu nije bilo promjene rezultata.

Čakovečki trener Damir Biškup nam je rekao: “Ušli smo dobro u utakmicu na teškom terenu. Igrali smo s pomlađenom ekipom jer smo imali nekoliko ozlijeđenih igrača. Poveli smo, gol je zabio Nynkeu, no opet smo primili naivan gol iz polukontre. U drugom poluvremenu više smo se branili i igrali na kontre.”

U 3. HNL sjever u međimurskom je derbiju Mladost je u Prelogu pobijedila Graničar iz Kotoribe 4:2.

Domaćin je poveo prvo poluvrijeme 1:0. U drugom dijelu Graničar poravnava na 1:1. Mladost s tri gola podiže rezultat na 4:1, a Kotoripčani zabijaju još jedan gol za 4:2.

Čakovec je na stadionu Mladosti pobijedio Podravac iz Virja 1:0. I jedni i drugi promašili su svašta, a jedini gol zabio je Karlo Balent u 72. minuti nakon kombinacije Danijela Novaka i Luke Bobičanca.

Nedelišće je poraženo kod Slatine 3:0 primivši jedan gol u prvom poluvremenu i dva u drugom. Polet je stradao kod Križevaca 9:0.

U 1. MNL Omladinac je u Novom Selu Rok pobijedio Čukovec 2:0 s oba gola u drugom poluvremenu.

U 2. MNL zapad Hajduk je u Štrukovcu bio bolji od Mure 5:2. Prvi dio domaćini su dobili 4:1. Rudar je na gostovanju u Jurovcu kod Bratstva slavio 4:1. Prvi dio vodili su 2:0.

Napredak je u 3. MNL istok pobijedio Otok 5:0 s tri gola u prvom poluvremenu i dva u nastavku.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije