Pribislavec: U prometnoj nesreći poginuo vozač skutera

Jutros oko 8.20 sati u Pribislavcu u Industrijskoj bb dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 73-godišnji vozač elektro skutera.

Prema prvim informacijama vozač skutera oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu.

Više o ovom nesretnom slučaju znat će se nakon policijskog očevida i izvješća.

Dopuna PU Međimurske (23.4.2012. u 12,40):

U Pribislavcu, na kolniku županijske ceste koja prolaza industrijskom zonom Pribislavec u blizini raskrižja s ulicom Antuna Mihanovića, 21. travnja oko 8.20 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj se vozač osobnog čakovečkih registracijskih oznaka, 58-godišnjak iz Čakovca, kretao nepropisnom brzinom.

Zbog toga je u kočenju vozilom udario u neregistrirani moped (elektro skutera), kojim je iz suprotnog smjera obavljao skretanje ulijevo, prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom i bez propisane zaštitne kacige na glavi, 73-godišnjak iz Pribislavca. Uslijed udara vozač mopeda odbačen je van kolnika na zemljanu površinu.

Vozač mopeda, 73-godišnjak iz Pribislavca, preminuo je na mjestu prometne nesreće.
Danas, u jutarnjim satima, na Odjelu patologije Županijske bolnice u Čakovcu obavljena je obdukcija na tijelu preminulog muškarca, kojom je utvrđeno da je muškarac u prometnoj nesreći teško ozlijeđen, a uzrok smrti je moždani udar.

Protiv vozača osobnog automobila slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije