Zaklada Katruža dodijelila nove pomoći za najpotrebnije

Upravni odbor Međimurske zaklade solidarnosti “Katruža” održao je svoju 113. sjednicu, četvrtu u ovoj godini. Dodijeljeno  je pet  pomoći u iznosu od cca. 23.300 kuna.

Pomoći su dodijeljene podnositeljima zahtjeva i to djeci iz Čakovca i Nedelišća za provođenje rehabilitacije  terapeutskog jahanja u iznosu od 3.000 kuna po podnositelju zahtjeva,  podnositeljici zahtjeva iz Okruglog Vrha također za provođenje rehabilitacije terapeutskog jahanja u iznosu od 3.000 kuna, podnositeljici zahtjeva iz Nedelišća za kupnju lijeka u iznosu od 10.600 kuna i podnositeljici zahtjeva iz Kotoribe za kupnju lijeka u iznosu od 3.700 kuna.

Upravni odbor Međimurske zaklade solidarnosti “Katruža” samo u ovoj godini dodijelio je pomoći u iznosu od 88.700 kuna. Iz zaklade pozivaju sve koji su u mogućnosti, da uplatom članarine ili donacije omoguće da i dalje mogu pomagati onima kojima je to najpotrebnije, a to su bolesni te zahvaljuju građanima, tvrtkama, ustanovama, udrugama, općinama i gradovima koji godinama podržavaju rad njihov rad.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije