donosimo rezultate

NOGOMETNA NEDJELJA Strahoninec slavio u Zasadbregu, Sloga je u Štrigovi pobijedila Polet

Danas su odigrani preostali susreti u svim Međimurskim ligama.

U posljednjoj utakmici 24. kola 1. Međimurske lige Sloga je u Štrigovi pobijedila Polet rezultatom od 2:1. Gosti su poveli 0:1 pogotkom Ladića da bi domaćin preko Slunjskog i Mihalica preokrenuo rezultat na 2:1 i ostvario zasluženu pobjedu.

Kompletni rezultati 24. kola: subota:  Omladinac – Dinamo 1:0, Centrometal – Dubravčan 2:2, Međimurec – Jedinstvo 1:0, Podturen – Bratstvo (J) 2:1, Sloga (Č) – Venera 0:0, Graničar – Trnava 6:0, Bratstvo (SV) – BSK 1:2. Nedjelja: Sloga (Š)-Polet 2:1.

II. MEĐIMURSKA LIGA – A –21. KOLO

 U 2. Međimurskoj ligi skupina A Spartak je neočekivano remizirao u Otoku odigravši 2:2. Hodošan je s visokih 5:0 slavio u Turčišću protiv Borca PMP. Jadran je ostvario novu pobjedu protiv Omladinca iz Držimurec/Strelca pobijedivši 2:0. Drava Vidovčan – Kraljevčan 38* 4:2, Budućnost je u Podbrestu zahvaljujući odličnoj postavljenoj igri trenera Tihomira Halića slavila protiv Radničkog iz Gardinovca 3:1. 

II. MEĐIMURSKA LIGA – B – 21. KOLO

Derbi 21. kola odigran je u Zasadbregu koji je ugostio Strahoninec. Utakmica je odigrana u prekrasnom ambijentu pred oko 400 gledatelja da bi već u 2. minuti Levačić donio domaćinu vodstvo od 1:0. Deset minuta kasnije Žunić poravnava rezultat na 1:1 da bi ponovno Levačić u 19. donio domaćinu vodstvo od 2:1. U nastavku utakmice gosti preko Levačića poravnavaju rezultat na 2:2 da bi Žunić u 81. te Novko u 90. minuti preokrenuli rezultat na konačnih 2:4 u korist Strahoninca. Utakmicu je korektno vodio sudac Turk dok su prijevremeno pod tuš morali otići igrači Levačić iz Zasadbrega te Hadžić iz Strahoninca. Ponedjeljak: Trnovec – Sloboda (M).

III.  MEĐIMURSKA LIGA – 18. KOLO-

Dubrava  je pogocima Petaka, Kovača i Varge pobijedila Torpedo 3:0.  Donji Koncovčak je bio slobodan.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije