NOGOMET

3. HNL SJEVER Poraz Rudara u derbiju začelja

Rudar je sada pred teškim zadatkom, osigurati opstanak

PODRAVINA – MEĐIMURJE 3:2

LUDBRG- Gradski stadion. Gledatelja: 150. Sudac: Marijo Petrović. Strijelci: 1:0Sačer (11), 2:0 Smrček (47), 2:1 Kuqi (51), 3:1 Sambolec (74),3:2 Hlišć (81). 

MEĐIMURJE: Jesenović, Cerovčec, Hranilović, Marcijuš, Zanjko (46.Mihoković, 65. Hllišć), lvančić (65. Ratajec), Stryzhak, Jakupak, Škvorc (65. Rališ), Kuqi, Petrenko (88. Podvezanec). Trener: Goran Vincetić.

Poraz Čakovčana kojim su se po svemu sudeći “odrekli” od borbe za vrh tablice. Poraz koji to nije trebao biti, uz samo malo bolju efikasnost u oba poluvremena mogli su bolje proći. Domaći su prvih 45 minuta završili minimalnim vodstvom, pogodili su i stativu, Čakovčani nisu iskoristili dvije izrazite prilike, oni na odmor otići s vodstvom. U drugom su poluvremenu rano primili drugi pogodak, imali inicijativu, smanjili vodstvo domaćih na 2:1 i imali priliku isto anulirati.

Greškom obrane primili su treći pogodak, uspjeli su tek u završnici smanjiti rezultat, ne i dojam da su trebali bolje proći. Sada u završnicu prvenstva, u play off kreću s petog mjesta, uz nadu da će u posljednjih pet utakmica ipak igrati bolje i postići bolji rezultat.

RUDAR – PODRAVAC 0:2

MURSKO SREDIŠĆE – Igralište Šoderka. Gledatelja: 150. Sudac: Filip Hirš (Varaždin) Strijelci: 0:1 Furmek (15), 0:2 Kranclbinder (81).

RUDAR: Kodba, Antolović, Mesarić (62.Vurušić), Šardi, Mikulić, Cimerman, Nedeljko (74. Liklin),Vinko, Vaš, Zeljko, Zec (46. Belaj). Trener: Andrija Balajić.

Kad je najviše trebalo, u derbiju začelja domaći nisu uspjeli i u završnicu prvenstva, posljednjih pet utakmica – play out kreću s posljednjeg mjesta. Nije, međutim, trebalo tako biti, imali su tijekom susreta više inicijative, nedostajalo im je međutim više  odlučnosti u završnici.

To su gosti dobro iskoristili, dozvolili im imati veći posjed lopte i inicijativu, a iz kontre su opasno prijetili i dobro se branili, u svakom poluvremenu postigli po jedan pogodak i opravdano se veselili važnim bodovima. Domaći pak su sada pred teškim zadatkom, osigurati opstanak.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije