NOGOMET

NOGOMETNA SUBOTA Pobjede Podturna, BSK-a, Graničar šesticom ispratio Trnavu

Donosimo rezultate:

U 1. Međimurskoj ligi u derbiju kola Podturen je pobijedio Bratstvo iz Jurovca rezultatom od 2:1. Za domaćina oba pogotka postigao je Golubić. U Savskoj Vesi BSK je ostvario vrijednu pobjedu protiv domaćeg Bratstva. Domaćin je poveo da bi u nastavku gosti preokrenuli rezultat dok je pobjedonosni pogodak postigao Piškor koji je i vodio na ovoj utakmici ekipu. Omladinac je u Novom selu Rok minimalnim rezultatom pobijedio Dinamo iz Palovca. Međimurec je pogotkom Kuhara od 73. minute pobjedivo Jedinstvo iz Gornjeg Mihaljevca. Centrometal i Dubravčan odigrali su susret bez pobjednika 2:2. Gosti su već do 9. minute pogocima Golubića (2) i Klarića poveli 0:2 da bi domaćin pogotkom Treske u 23. smanjio a u 78. Hrebak iz kaznenog udarca poravnava rezultat.

Sloga/ČK iVenera PMP odigrali su susret bez pobjednika 0:0, Graničar (K) je u Kotoribi potopio Trnavu savladavši je sa 6:0 dok je Nedelišće očekivano u Orehovici pobijedilo 2:0.

U 2. Međimurskoj ligi skupina A u 21. kolu Mladost iz Ivanovca je visoko sa 4:0 savladala Borac iz Donjeg Hrašćana dok je Drava u Kuršancu pobijedila Mladost iz Dekanovca 2:0.

II. MEĐIMURSKA LIGA – B – 21. KOLO

U 2. Međimurskoj ligi skupina B u 21. kolu Budućnost je u Vučetincu pobijedila Vučetinec 5:2, dok je u Mačkovcu Sokol sa 3:0 savladao Omladinac. U ostalim susretima postignuti su rezultati: Hajduk (B) – Pušćine 0:0, Mali Mihaljevec – Hajduk (Š) 0:0, Sloboda (S) – Mura 2:0, Pobjeda – Plavi 2:1

III.  MEĐIMURSKA LIGA – 18. KOLO-

Rezultati: Parag – Bratstvo (P) 2:11, Graničar (N) – Međimurje-Čakovec 4:2, Jedinstvo (NSnD) – Napredak 3:1

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije