U susjednoj županiji u prometnoj nesreći život izgubio Velimir Habrun (22)

Na žalost, još jedna žrtva prometnih nesreća, ovaj put u susjednoj Varaždinskoj županiji gdje je u noći u prometnoj nesreći u Ivanečkom naselju poginuo kao suputnik Velimir Habrun (22) iz Sračinca. Doznajemo kako su još dvije osobe kritično.

U subotu oko 22.10 sati automobil je izletio s ceste i prevrnuo se na krov, a mladić je od ozljeda na mjestu preminuo.

Ozlijeđeni su u prometnoj nesreći i 21-godišnja vozačica i 31-godišnji suvozač koji su prevezeni u Opću bolnicu Varaždin i zadržani na liječenju. Policija je očevidom na mjestu događaja utvrdila da je 21-godišnja vozačica upravljala automobilom talijanskih registarskih oznaka neprilagođenom brzinom te je u blagom desnom zavoju izgubila nadzor nad upravljačem i automobilom sletjela van ceste, prenose kolege sa portala eVarazdin.hr.

Vozilo se u zanošenju prevrnulo na krov pri čemu su sve tri osobe koje su se nalazile u automobilu ozlijeđene. Na žalost, 22-godišnji Habrun, koji se nalazio na stražnjem sjedištu, u nesreći je zadobio ozljede od kojih je na mjestu događaja preminuo. Ozlijeđeni su i 21-godišnja vozačica i 31-godišnji suvozač koji su prevezeni u Opću bolnicu Varaždin, piše eVarazdin.hr.

Velimira Habruna, poznatijeg pod nadimkom Fenč, mnogi prijatelji pamte kao veselog mladića, uvijek spremnog za šalu i širenje dobrih vibracija. Najviše ga pamte ljudi iz nogometnih i malonogometnih krugova, gdje je ovaj veliki talent ostavio sa svoje 22-godine već veliki pečat.

Bio je član MNK Fotex, hrvatskog prvoligaša MNK Novi Marof, a mali nogomet je igrao po gotovo svim turnirima kako u Međimurskoj županiji tako i u svojoj Varaždinskoj županiji, a i šire.

Pamtimo ga kao nogometaša kad je kao klinac počeo u varaždinskoj Slobodi, zatim se otisunuo kao veliki talent u mlađe kategorije NK Varteksa, da bi prešao u NK Međimurje gdje se zadržao do juniora.  Velimir je bio sudionik i  malonogometnih turnira u našim krajevima u Čakovcu, Prelogu, Maloj Subotici te ostalim mjestima gdje su njegova igra i “vic” u igri poklonike malog nogometa uvijek ostavljale neravnodušnim, a njegova ekipa gotovo uvijek dolazila do same završnice. Trenutno je igrao veliki nogomet u NK Trnovcu, međimurskom drugoligašu u 2. MNL zapad .

Uvijek vedar, nasmijan, kolegijalan – kao takav imao je oko sebe uvijek mnogo prijatelja koji od ove tragedije jednostavno ne mogu do riječi.

Obitelji, rodbini i prijateljima upućujemo iskrenu sućut.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije