USPJEH U LJUBLJANI

KUGLANJE Željezničar drugi na međunarodnom turniru u Ljubljani

Novosti iz svijeta kuglanja

POJEDINAČNO PRVENSTVO HRVATSKE: Manje od očekivanog

Ove subote i nedjelje na kuglani u Ozlju igrana je završnica pojedinačnog seniorskog prvenstva Hrvatske na kojemu su pravo sudjelovanja izborila 32 kuglača. Među njima bila su i dva kuglača čakovečkog Željezničara. Nakon što su bili uspješni na prvenstvu Međimurske županije, a zatim i na prvenstvu Regije sjever to pravo stekli su Denis Košak i Josip Filajdić.

Denis Košak

Ono što se od njih očekivalo bilo je da se barem jedan plasira među šesnaestoricu koji će u doigravanju međusobno odlučiti o tome tko je ovoga časa najbolji kuglač u Hrvatskoj. Nakon prvoga dana realne šanse za takav plasman imao je Josip Filajdić koji je u subotu srušio 608 čunjeva i pred drugi nastup zauzimao 20. mjesto, ali samo 12 čunjeva iza šesnaestoplasiranog. Nažalost u nedjelju Filajdić nije odigrao niti približno kao prvoga dana, čak ispod svojega renomea, i sa samo 540 srušenih čunjeva (ukupno 1.148) na kraju završio kao 27. kuglač u Hrvatskoj.

Za razliku od njega Denis Košak je imao dva vrlo dobra i ujednačena nastupa, ali za ovaj nivo natjecanja ipak premalo. Prvoga dana srušio je 581, a drugoga 586 čunjeva, tako da je na kraju s ukupnih 1.167 čunjeva bio bolji od Filajdića završivši na 24.mjestu.

MEĐUNARODNI TURNIR U LJUBLJANI: Željezničar drugi!

Povodom 70. godišnjice kluba Kuglački klub Lokomotiva iz Ljubljane organizirao je međunarodni turnir na koji je bio pozvan i čakovečki Željezničar. Iako oslabljen i praktično bez pola standardne prve ekipe Željezničar je osvojio drugo mjesto.

Najbolji u njegovim redovima bio je Predrag Turk sa srušenih 586 čunjeva, a zapažen nastup imao je i Luka Štrukelj s 567 srušenih čunjeva.

Ekipa Željezničara

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije