Nogomet: Ništa od Međimurja ni u derbiju začelja

2. HNL: Ništa od Međimurja ni u derbiju začelja

Ekipa HAŠK-a u deset gostovanja je do dana imala deset poraza u 2. HNL uz gol – razliku 5:23. I onda dođe u Čakovec i pobijedi 2:1.

Čakovčani su dominirali u prvom dijelu, Zeba Menzil i Ćosić promašili su zicere. U 37. minuti jednu loptu Čakovčani su selili s desne na lijevu stranu. Zeba je predugo čekao loptu i izgubio ju. Krenuo je HAŠK-ov napad koji je u prvom navratu nogom obranio Božak, no u drugom pokušaju Tomislav Čavala posprema loptu u gol za 0:1.

U drugom dijelu Filip Petak glavom šalje loptu u gol u 54. minuti.

U 67. minuti gosti opet vode. Lepinjica prima loptu na sredini i šalje ju na desnu stranu gdje ju Tomislav Bosec koji je igrao tek pet minuta zakucava u gol za 1:2.

Do kraja susreta svašta su promašivali jedni i drugi, no rezultat se ne mijenja. Derbi začelja pripao je gostima, a trener Međimurja Damir Biškup rekao je nakon susreta da je njegova ekipa sada 99.9% trećeligaš, ako ne ostane u ligi zbog licence ili za zelenim stolom. Ostavku Biškup ne kani ponuditi, ali vidjet će u ponedjeljak što i kako dalje.

3. HNL: Pobjeda Čakovca, Priločanci ogorčeni na suca koji je pozvao policiju, poraz Poleta

Ludbreg: Podravina – Čakovec 1-3 (0-1)
0-1 Balent 29′, 0-2 Kosec 62′, 0-3 Balent 72′, 1-3 Stubić 79′

Pribislavec: Polet – Nedeljanec 0-2 (0-1)
0-1 Piskač 40′, 0-2 Kovačić 48′

Prelog: Mladost – Mladost (Ž) 1-3 (1-1)
1-0 Furundžija 6′, 1-1 Habek 14′, 1-2 Starčević 73′, 1-3 Starčević 90′

Čakovec je u Ludbregu pobijedio Podravinu 3:1. Prvi dio završio je 1:0 za našu ekipu golom Balenta. Kosec u drugom dijelu zabija za 2:0, a Balent još jednim golom na 3:0. Pri kraju susreta Ludbrežani daju počasni pogodak.

Mladost je igrala od 15:00 sati u Prelogu jer se kapetan gostiju Mladosti iz Ždralova danas ženio. Gosti su slavili 3:1, no naša je Mladost ogorčena glavnim sucem. Domaćin je poveo 1:0. Gosti poravnavaju u prvom dijelu na 1:1 nakon prekršaja nad domaćim igračem. U drugom dijelu ekipa iz Ždralova okreće na 1:2, no prema riječima našeg predstavnika nakon prekršaja nad vratarom koji je imao loptu u rukama. Pri kraju susreta gosti zabijaju i treći gol. Da stvar bude gora domaći nam je predstavnik dodao da je glavni sudac pozvao čak i policiju nakon susreta, a razlog nije poznat jer incidenata nije bilo.

Polet je poražen od Nedeljanca kod kuće 0:2 primivši gol u svakom poluvremenu.

1. MNL: Preokret Slobode, Poletu pobjeda za drugu poziciju

Sloboda je u Slakovcu pobijedila Omladinac iz Novog Sela Rok 5:2. Gosti su dobili prvi dio 1:2, no Slakovčani u nastavku zabijaju četiri gola i slave. U borbi za drugo mjesto Polet je u Macincu pobijedio Centrometal 3:1. Prvi dio dobiva Polet 1:0. Domaćin u nastavku susreta izjednačuje, no Polet s još dva gola dolazi do sva tri boda.

2. MNL zapad: Pobjede Rudara i Jedinstva

Rudar je pobijedio Šenkovec 3:1. Nakon prvog dijela prednost je bila 3:0. U borbi za drugo mjesto Venera ja kod kuće poražena od Jedinstva iz Gornjeg Mihaljevca 0:2 primivši po gol u svakom poluvremenu.

3. MNL zapad: Prva tri boda Paraga

Parag je uspio doći do prve pobjede pobijedivši Dinamo iz Žiškovca 2:1. Prvi dio dobio je domaćin 1:0. Donji Koncovčak se oporavio nakon prošlotjednog žiškovečkog šoka i kod kuće je pobijedio Pobjedu 4:0. Omladinac je u Mačkovcu s 2:1 pobijedio Plave iz Prekope. Prvo poluvrijeme završilo je 1:0. Plavi su izjednačili, a Omladinac je drugim golom osvojio sva tri boda. Oba gola je zabio Vlado Dolek kao i prošle kolo kada je zabio jedini gol u Brezju pa je svojoj ekipi u dva kola donio šest bodova.

3. MNL istok: Desetka Eka

Eko je u Svetom Križu ispratio Romu s 10:0. Prvi dio završio je 7:0. Za razliku od prošlog kola kada nisu ni došli u Dekanovec igrači Rome pojavili su se na utakmici, a ovaj puta su “samo” zakasnili nekih pola sata.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije